Uricani / Buhăescu vrea să învingă birocrația din domeniu

Uricani / Buhăescu vrea să învingă birocrația din domeniu

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Scumpirea curentului electric le dă bătăi de cap și administrațiilor publice locale. La Primăria Uricani, bunăoară, factura pe februarie este de 50.000 de lei. „E foarte, foarte mult pentru noi!”, a zis gânditor Dănuț Buhăescu după ce s-a uitat peste ea.

 

Prima sa reacție

după aceea a fost să-l sune pe operatorul de iluminat public și să-i ceară să umble la reglajul sistemului de pornire a acestuia. „Să se aprindă luminile în oraș când se face noapte și să nu mai văd becuri funcționând ziua-n amiaza mare”, mi-a zis el mai apoi. După care mi-a vorbit despre ceea ce are de gând să facă chiar în acest an, pentru a mai reduce din suma cheltuită pe energia electrică.

 

Este un proiect

pe care primarul și colaboratorii lui îl au de mult în vedere. Este vorba despre parcul voltaic de 70 KWh ale cărui panouri vor asigura curentul electric necesar iluminatului public, astfel încât „să mai reduc o parte din costuri. Cu 25 la sută, sper eu”, spune Dănuț Buhăescu. „Sper să reușesc – a continuat primarul – să înving birocrația din domeniu, în sensul de a parcurge mai repede procedurile necesare înfăptuirii acestui demers”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii