Universitatea din Petroșani. Burse de merit pentru viitorul profesional al studenților

Universitatea din Petroșani. Burse de merit pentru viitorul profesional al studenților

Timp de citire: 2 minute

Universitatea din Petroșani este încântată să anunțe un parteneriat pe termen lung cu companiile Euro Jobs SRL și Diacostampet SRL, dar și cu Asociația Centrul Regional pentru Ocuparea Forței de Muncă și Protecție Socială. Sub titlul „Parteneriat pentru Excelență: Burse de Merit pentru Viitorul Profesional”, această colaborare inovatoare marchează o etapă semnificativă în sprijinirea studenților pentru o integrare reușită pe piața muncii.

Oportunități pentru Studenți

Prin acest parteneriat, Universitatea din Petroșani și cele trei entități de prestigiu oferă studenților oportunități unice de dezvoltare profesională. Bursele de Merit, proiectate pentru a recunoaște și a recompensa excelența academică, se alătură programelor de Internship și Mentorat Profesional, pregătind studenții pentru provocările din domenii de avangardă ale economiei actuale.

Calea către viitorul profesional

Entitățile implicate în acest parteneriat vor oferi burse de merit în valoare de 2.000 lei, lună de lună, studenților din anii terminali, oferindu-le nu doar un stimulent financiar, ci și ocazia de a-și dezvolta abilitățile în cadrul unor programe de internship personalizate.

Aceste burse sunt oferite cu condiția ca studenții, la finalul studiilor lor, să se angajeze în cadrul companiilor partenere pentru o perioadă minimă de doi ani, cu normă întreagă, într-un mediu fizic, remote sau hibrid.

Prin această inițiativă, Universitatea din Petroșani și partenerii săi transmit un apel către studenți să abordeze cu încredere oportunitățile profesionale din domeniile de vârf ale economiei. Bursa de Merit și programele de internship și mentorat profesional nu sunt doar resurse financiare, ci și căi către o carieră de succes și satisfacție profesională.

„Suntem dedicați să susținem excelența academică și profesională, oferind studenților noștri instrumente valoroase pentru a-și modela viitorul. Parteneriatul nostru reprezintă un angajament de lungă durată în dezvoltarea competențelor și facilitarea tranziției studenților către lumea profesională în domenii de avangardă cum ar fi: Scrierea și implementarea proiectelor europene, energia verde și în digitalizare”, se arată în comunicatul care anunță acest parteneriat.

Lansarea proiectului

Universitatea din Petroșani vă invită să participați la lansarea oficială a acestui proiect, care va avea loc miercuri, 22.11.2023, începând cu ora 10:00, la Biblioteca Universității din Petroșani. Evenimentul va fi onorat de prezența conducerii universității, a reprezentanților asociațiilor studențești și ai companiilor partenere.

”Așteptăm cu interes și reprezentanții altor companii care doresc să se implice în acest proiect, oferindu-le oportunitatea de a contribui la formarea viitorului profesional al tinerilor talentați.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri, vă invităm să ne contactați la adresa de mail: office@euro-jobs.ro sau la numărul de telefon 0723 224646”, spun organizatorii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii