Unele sedii ale judecătoriilor din județ vor avea parte de investiții mici,...

Unele sedii ale judecătoriilor din județ vor avea parte de investiții mici, dar necesare

Imagine Judecatorie

Timp de citire: un minut

Tribunalul Hunedoara a investit vara aceasta într-o serie de reparații sau achiziții pentru sediile din teritoriu, dar investițiile sunt minore, mult sub neajunsurile semnalate.

La sediul Judecătoriei Petroșani s-au realizat reparații curente de înlocuire a conductei de alimentare cu apă în curtea interioară a sediului, pentru care s-au cheltuit puțin peste 18.000 lei. Lucrarea era necesară, la fel de necesară cum este reabilitarea exterioară a clădirii, care a avut mult de suferit din cauza ultimelor furtuni din Petroșani, și a căderilor de grindină. Dacă nu va investi curând în reabilitarea sediului, interior și exterior, este posibil să se trezească cu un proces intentat de un trecător nevinovat, izbit în cap de o bucată din fațada instituției.

Pentru Judecătoria Hațeg s-a achiziționat o centrală termică în valoare de  41.313 lei. Societatea de la care s-a realizat achiziția a asigurat  atât furnizarea cât și montarea achipamentului de încălzire centrală. Așadar, în această iarnă  judecătorii de la Hațeg nu vor îngheța în fața instanței.

Judecătoria Brad nu a beneficiat de nicio achiziție de aparatură sau reparații, dar pentru acest sediu s-au cheltuit peste 37.000 lei pentru a se asigura lemnele de foc pe care sediul le folosește pe timpul ierii, pentru a fi încălzit. O sumă importantă, dar necesară, pentru că Parchetul Brad are un sediu pe trei nivele plus parter, destul de spațios.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii