Unde pleacă românii în vacanță vara aceasta?

Unde pleacă românii în vacanță vara aceasta?

DISTRIBUIȚI

Mulți români așteaptă cu nerăbdare fiecare weekend pentru a avea parte de puțină relaxare alături de prieteni sau de cei din familie. Pe de altă parte, ei își doresc să fie complet liberi și evident pentru aceasta hotărăsc să plece în vacanță. Vara reprezintă anotimpul perfect pentru români pentru a-și acorda mai multă libertate, pentru a se bucura de o plimbare, de o mâncare bună, de un pahar de vin roșu sau de orice altceva.

Potrivit unor sondaje recente, aproximativ 77% dintre românii întrebați dacă vor merge în vacanță în această vară au răspuns afirmativ. Un procent destul de mic, de 21% dintre ei au spus că încă se mai gândesc ce să facă în concediul din vara aceasta. Aproximativ 30% dintre români pleacă în vacanță doar o dată pe an. Un procent puțin mai mare, de 36% au declarat că fac două concedii pe an.

Chiar și cei care nu au toți banii necesari de vacanță își doresc să plece în vacanță pentru că se bazează pe faptul că pot obține banii prin credite avantajoase online, pot compara și aplica pentru un credit cu buletinul la care dobânda este 0%. Majoritatea dintre ei aleg din timp destinația și își doresc să se cazeze la hoteluri de 3 stele.

La fel ca în anii trecuți, și în 2018 românii au bugetul limitat, dar acest lucru nu-i oprește să plece în vacanță obținând banii prin credix – împrumuturi online rapide. Mulți dintre ei călătoresc cu mașina, cu trenul, doar cei care pleacă în străinătate (Spania, Italia, Grecia, Nepal, Islanda și altele) aleg să plece cu avionul. Durata vacanței nu este foarte mare, poate fi de 4-6 zile sau de 7-10 zile. 

Călătoriile în grup (cu prietenii sau cu cei din familie) sunt uneori mai avantajoase, pentru că apar beneficii sociale și economice. Când contribuie cu bani mai multe persoane este mai ușor să-ți faci anumite mofturi și plăceri în vacanță. De exemplu dacă pleci cu mai mulți prieteni pe litoral, poți închiria o vilă aproape de plajă, în care să te simți minunat și care să aibă eventual vedere la mare.

Pentru majoritatea românilor vacanțele sunt un mod plăcut de relaxare dar și distracție. Este foarte frumos să petreci câteva zile alături de prieteni, sub același acoperiș, sau să pleci în străinătate și să călătorești în locuri frumoase, să vezi câteva orașe minunate (Barcelona, Paris, Milano, Londra, Cracovia, Veneția sau Roma).

(EMBED VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=fMztTlFUNHM)

Unii români preferă marea, alții din contra se plictisesc să stea toată ziua la plajă pe șezlong sau să înoate, fapt pentru care preferă să experimenteze mai mult natura, de aceea aleg ca destinație de vacanță muntele. Oamenii sunt foarte stresați în ziua de azi, trăiesc vieți agitate și de aceea în vacanță vor să se bucure de aer curat, de liniște și plimbări în natură.

Alegerea prietenilor de călătorie trebuie făcută în funcție de anumite reguli simple: să fie persoane sociabile, care să aibă aceeași dorință de distracție, să se simtă bine atunci când călătoresc în grup într-o vacanță, când trebuie să doarmă în același loc de cazare. Oamenii trebuie să fie prietenoși, răbdători unii cu alții, să facă în așa fel încât sejurul să fie unul confortabil, relaxant și plăcut.

Astfel de experiențe oferă posibilitatea de a construi amintiri deosebite cu prietenii cu care călătorești dar și cu oamenii noi pe care îi întâlnești.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii