Un tânăr din comuna Dobra, reținut pentru omor, furt și incendiere, infracțiuni...

Un tânăr din comuna Dobra, reținut pentru omor, furt și incendiere, infracțiuni comise în Franța

Timp de citire: un minut

Miercuri, 6 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ilia au identificat și reținut un tânăr de 27 de ani, din comuna Dobra, pe numele căruia autoritățile franceze au emis, la data de 07 noiembrie anul acesta, un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, vătămare corporală, furt și incendierea unui autovehicul.

Faptele fuseseră comise pe teritoriul statului francez, în cursul anului 2016.

Tânărul F.G.C., de în 17 decembrie 2016, a pătruns, împreună cu alte 4  persoane, în incinta unei societăți comerciale din Saint Cannat (Franta), cu intenția de a sustrage mai multe bunuri. 

Cei 5 s-au îndreptat spre casa mobilă unde erau agenții de pază ai companiei, pe care i-au lovit cu obiecte contondente. În urma loviturilor, unul dintre paznici a decedat, alți doi au fost grav răniți.

Apoi atacatorii au sustras vehiculul victimelor, pe care l-au abandonat la câțiva  kilometri distanță și l-au incendiat, pentru a distruge probele. Daunele produse companiei s-au ridicat la 11.000 de euro.

Urmăritul internațional prins de noi a primit 15 zile de arestare preventivă, din partea Curții de Apel Alba si urmează a fi predat autorităților franceze. 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii