Un tâlhar de 28 de ani, reținut la Hunedoara

Un tâlhar de 28 de ani, reținut la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

În zona unor barăci improvizate pe malul râului Cerna, în cadrul unei razii desfășurată în data de 8 noiembrie la Hunedoara, un tânăr în vârstă de 28 de ani, cu antecedente penale, cu privire la care poliţiştii  au stabilit că este a comis o  infracțiune de tâlhărie calificată, în seara zilei de 28 octombrie.

În data de 28 octombrie, anul acesta,  în jurul orei 22:20, tânărul  a lovit un om în vârstă și i-a furat 200 de lei. Acesta a intrat în spatele victimei  în scara blocului unde locuiește. La urcarea pe scări, tânărul i-a dat întâietate hunedoreanului, însă, când persoana vătămată a început să urce spre etajul I, a fost lovit de mai multe ori din spate de către tânăr, care i-a sustras din buzunarul gecii 200 de lei și de la mâna dreaptă o brățară din metal comun de culoarea galbenă (despre care, probabil, tânărul a crezut că este din aur).

Persoana vătămată s-a deplasat la locuința sa, unde a rămas până în dimineața de 29.10.2018, când şi-a anunțat fiica despre cele întâmplate și s-au deplasat împreună la sediul Poliției.

Față de tânăr, poliţiştii au luat  măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii