Un hoţ care a golit garajele unor oameni din Simeria, reţinut

Un hoţ care a golit garajele unor oameni din Simeria, reţinut

Timp de citire: un minut

Marţi, 28 martie, poliţiştii de la Simeria au reţinut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din Băcia, cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că tânărul a comis, în ultimele 6 luni, peste 10 infracţiuni de furt calificat din locuinţe şi anexe situate pe raza oraşului Simeria şi a satelor învecinate.

Ieri, 29 martie, poliţiştii simerieni, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Hunedoara, au fost efectuat 7 percheziții domiciliare la Totia, Băcia, Tîmpa, Simeria şi Zam, la locuinţele unor persoane suspectate de implicare, sub diferite forme şi participaţii, în infracţiunile de furt calificat comise de tânărul din comuna Băcia. Practic şi dacă ai cumpărat un bun furat eşti bun de dat cu subsemnatul pe la poliţie, şi ţi se confiscă şi bunul.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost identificate mai multe bunuri susceptibil a face obiectul infracțiunilor de furt calificat, în valoare totală de peste 12.000 lei, obiecte ce au fost ridicate pentru cercetări. Față de tânărul în vârstă de 18 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii