Un consilier local este de părere că avem de–a face cu încă...

Un consilier local este de părere că avem de–a face cu încă o cheltuială în plus pentru Vulcan

Timp de citire: un minut
Proiectul de hotărâre „privind aprobarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic şi a indicatorilor tehnico-economici ai Sistemului de management integrat al deşeurilor din activităţi de construcţii şi demolări generate de populaţia judeţului Hunedoara” nu a impresionat-o nicidecum pe doamna Carmen Sîrbu, consilier local vulcănean.
Gândit mai mult
ca o găselniţă, un fel de al doilea braţ al ADI „Sistem integrat de gestionare a Deşeurilor Judeţul Hunedoara” (am scris exact cum apare în expunerea de motive a proiectului de hotărâre – n.a.), acest ADI mutant, concretizat în trei gropi de gunoi pentru deşeurile rezultate din construcţii, a fost conside­rat, de către consilierul local Alianţa pentru Hunedoara, ca fiind o cheltuială în plus pentru Vulcan.
Doamnei Carmen Sîrbu
i se pare suspect faptul că Vulcanul trebuie să transporte, pe cheltuiala sa, până la Aninoasa, cea mai apropiată localitate în care funcţionează o platformă pentru depozitarea acestui tip de reziduuri. A făcut asta, desigur, fiindcă nu i se pare normal ca Vulcanul, la ditamai municipiu care este, să nu aibă o asemenea rampă.
O asemenea rampă nu are Vulcanul, îi dau dreptate, dar are ditamai hectarele de teren pline cu moloz şi material de construcţii rezultat, acum câţiva ani, de la „modernizarea” bulevardului şi de la alte lucrări făcute în oraş. Cine nu crede să o ia la stânga, imediat după bariera CFR de pe strada Teodora Lucaciu. Grămezile de moloz sunt acolo, lângă podul de fier de peste Jiu, integrate perfect în peisaj.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii