Un bibliotecar „trăsnit” pentru un discurs nonconformist 

Un bibliotecar „trăsnit” pentru un discurs nonconformist 

Timp de citire: un minut

Așa a fost asumarea de către organizatori a riscului de a-l invita pe sportivul Avram Iancu pentru a ține un discurs motivațional, în fața colegilor săi bibliotecari reuniți la Conferința Națională a Bibliotecilor Publice din România, BiblioPUBLICA 2023.

„Mulțumesc doamnei director a Bibliotecii Metropolitane din București, Ramona Mezei, și domnului președinte ANBPR, Dragoș Adrian Neagu, pentru invitația de a ține acest discurs.

Mulțumesc tuturor bibliotecarilor, la modul general, pentru aprecierea pe care o arătați față de activitatea mea”, a spus sportivul din Vale.

Tema Conferinței a fost ,,Biblioteci pentru comunității incluzive”.

Pentru 3 zile, Bucureștiul a devenit capitala bibliotecarilor din toată țara, participând la lucrările Conferinței desfășurate la ARCUB (Centrul Cultural București).

După o zi plină de evenimente frumoase, o sală plină i-a aplaudat pe Mihai Bendeac și Ilona Brezoianu, în spectacolul – Doi pe o bancă.

Acest lucru a fost posibil prin bunăvoința partenerului acestui eveniment, Teatrul de Comedie, care le-a oferit o surpriză binemeritată bibliotecarilor din întreaga țară.

„Cu ocazia acestei prime zile de conferință,  am fost bucuros să aduc și vestea că, de curând, biblioteca unde lucrez, a fost redenumită în Biblioteca Municipală Valeriu Butulescu Petroșani.

La baza inițiativei Primarului Tiberiu Iacob-Ridzi de a redenumi Biblioteca, a stat motivul că Valeriu Butulescu este cel mai bun aforist român în viață, tradus în peste 50 de limbi.

Mulțumesc domnului primar pentru implicarea în viața bibliotecii și în bunul mers al acesteia, a promovării ei, inclusiv prin facilitarea prezenței mele la această Conferință”, a mai spus Avram Iancu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii