Ultimele cinci etape în fotbalul mic

Ultimele cinci etape în fotbalul mic

DISTRIBUIȚI

Liga a V-a de fotbal Hunedoara a intrat pe ultima sută de metri. Mai sunt de disputat cinci etape.

Puiul mai așteaptă

Măgura Pui ar fi putut devenit campioană, matematic, cu cinci etape înainte de final, cu condiția ca Zarandul Crişcior, contracandidata sa, să piardă. Dar cei de la Zarandul, conform așteptărilor, și-au asigurat o victorie confortabilă, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața celor de la Victoria Dobra (locul 10, cu 21 de puncte), însă succesul s-a conturat destul de târziu. Gazdele au avut 1-0, prin golul marcat pe final de repriză de Victor Deoancă (43). Celelalte goluri le-au înscris în partea secundă, prin Mihai Raț (63), căpitanul Mihai Vurdea (76) și rezerva Ovidiu Terchia (86). Astfel, cei de la Zarandul, cu 41 de puncte, rămân la 14 puncte în spatele liderului, Măgura Pui. Aceasta din urmă a câștigat meciul pe care l-a disputat, fiind vorba despre derby-ul rundei, pe care l-a jucat în deplasare, pe terenul celei de-a treia clasate, CS Ghelari. Echipa din Pui s-a impus fără probleme, cu scorul de 6-1 (4-0). În acest meci Cristian Mailat, cu patru reușite (4, 8, 24 și 71), a dat recital, celelalte puncte ale oaspeților fiind semnate de Alin Turcu (10) și Cătălin Stoiconi (47), în vreme ce golul de onoare al gazdelor a fost marcat, pe final de meci, de Alin Pițian (84). Acum Măgura Pui are 55 de puncte, însă poate deveni câștigătoarea Ligii a V-a de fotbal Hunedoara etapa viitoare, chiar dacă nu va juca, cu condiția ca Zarandul Crișcior să nu câștige derby-ul de Țara Moților cu Ponorul Vața (7, 28 p), echipă care a stat în etapa a XXII-a.

 Luptă acerbă pentru locul al treilea

Cum cei de la CS Ghelari au fost învinși de Măgura Pui, au pierdut poziția a treia în clasament, coborând până pe poziția a cincea, cu 32 de puncte. Pe locul al treilea a urcat, cu 34 de puncte, Unirea General Berthelot, care a câștigat, în deplasare, derby-ul de Țara Hațegului cu cei de la AS Sântămăria Orlea (8, 23 p), cu scorul de 2-1. Și asta după ce gazdele au condus cu 1-0, prin reușita lui Ovidiu Stroia (12). Pe locul al patrulea, cu 32 de puncte, ca și Ghelariul, este Metalul Crișcior, care a învins, cu 4-1 în deplasare, la Sargeția Bretea Română (9, 21 p), după ce gazdele deschiseseră scorul în debutul partidei.

De menționat faptul că echipa Zarandului are o restanță de disputat, cu ultima clasată, Santos Boz (13, 2 p).

În lupta pentru locul al treilea se poate implica și CSC Ilia (6, 31 p), chiar dacă are un meci în plus disputat și va sta într-una din etapele ce au mai rămas de jucat, echipa fiind în mare revenire de formă în retur. Cei de la Ilia s-au impus, acasă, cu 6-1, rezultatul fiind considerat normal, în fața celor de la Foresta Lunca Cernii (12, 17 p), echipa învinsă coborând, după acest eșec, pe penultimul loc.

În jocul dintre Ilia și Lunca Cernii am asistat la un hattrick semnat de golgheterul Nicolae Moga (27, 60 și 72), celelalte reușite ale gazdelor aparținând lui Daniel Danc (34), Marius Danc (53) și Marinel Feneși (88), golul de onoare al echipei vizitatoare fiind înscris de Dănuț Sălășan (63).

În fine, Agrocompany Băcia a învins acasă, după un meci interesant, cu 4-3, „lanterna roșie” Santos Boz și a trecut pe antepenultima poziție.

Etapa viitoare se va disputa duminică, 20 mai, toate meciurile urmând a începe la ora 11:00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii