Trupul neînsuflețit al copilului  de un an şi 7 luni, dispărut în...

Trupul neînsuflețit al copilului  de un an şi 7 luni, dispărut în urmă cu 2 săptămâni, a fost găsit

Timp de citire: un minut

În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, o echipă de căutare formată din poliţişti şi jandarmi a identificat, în Barajul Bucium Orlea, cadavrul băieţelului în vârstă de un an şi 7 luni dispărut la data de 19.05.2016, de pe raza comunei Pui. Acest deznodământ tragic era așteptat. Cu toate acestea situația este cumplită și revoltătoare. Ar fi fost extraordinat ca efortul acțiunilor de căutare, extinse și intensive să se finalizeze cu o surpriză inedită. Dar echipele de intervenție știau deja că sunt doar în căutarea unui cadavru, pentru că  în această operaţiune au fost utilizate autospeciale de intervenţie pentru salvările din mediul acvatic, pompieri scafandri şi echipaje canine ale pompierilor şi jandarmilor hunedoreni precum şi din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, specializate în căutare de cadavre pe apă.

Cadavrul a fost extras din apă de un echipaj de pompieri, dotat cu o barcă, al Detaşamentului Hunedoara şi preluat de medicii legişti în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. Trupul băiatului a fost scos din apă în apropierea prizei de golire a barajului Bucium Orlea.

De la data dispariţiei şi până în prezent, zilnic, echipele de intervenţie formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri au efectuat scotocirea malurilor şi observarea cursului de apă, extinzând aria de căutare şi la barajul Bucium Orlea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii