Trenurile circulă cu întârzieri mari / Două curse au fost anulate

Trenurile circulă cu întârzieri mari / Două curse au fost anulate

Doi muncitori curata un peron in Gara de Nord din Bucuresti, joi, 3 ianuarie 2008. Ninsorile abundente si viscolul au afectat opt judete ale tarii si Capitala, inregistrandu-se blocari, circulatie rutiera ingreunata, precum si intreruperi ale alimentarii cu energie electrica. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTO

Timp de citire: un minut
În cursul nopţii de luni spre marţi două trenuri de călători care circulau pe rute din judeţ au înregistrat, întârzieri  de peste 150 de minute datorate defecţiunilor apărute din cauza gerului, la sistemul electric al locomotivelor.
Este vorba despre trenul personal 2007, care face legătura între Simeria şi Petroşani, şi un tren accelerat care circula pe ruta Bucureşti – Cluj.
În condițiile termice cu temperaturi de  sub -15 grade, circulaţia trenurilor va fi adaptată condiţiilor meteo nefavorabile. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare.
Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 de trenuri (ora 7 dimineața), pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.
În judeţ sunt două rute locale anulate, anume trenul 2141 Simeria 04:45 – Hunedoara 05:13, şi trenul 2142 Hunedoara 05:43 – Simeria 06:11.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii