Trei ore în alergare

Trei ore în alergare

Timp de citire: un minut

IstritaXscape, un maraton de 39km/1650m, a fost parcurs de atletul Codrea Silip, din Valea Jiului, în timpul de 3h.41sec. Cu alte cuvinte, alergătorul s-a clasat pe locul 2 în clasamentul general la categoria sa de vârstă.

„Din ciclu <<alergare prin locuri noi>>, am ajuns să fug pe Dealurile Istritei, în Subcarpații de Curbură, zona Buzău. Am vrut mai demult să ajung aici și m-am bucurat că se ține din nou cursa după o pauză de câțiva ani.

Chiar dacă cel mai înalt punct unde am ajuns, Vf. Istrita, are doar 749m, a fost o cursă destul de solicitantă, cu multe urcări care prin profilul lor te cam obligau să le alergi. Mie mi-a plăcut foarte mult traseul ales, cu drumurile forestiere din pădure acoperite de frunze, dar și potecile moi, pastorale, de pe dealuri care te îmbiau la viteză. În același timp îți făceai timp să arunci câte o privire către locurile încărcate de istorie de pe traseu și panoramele pe care ți le oferea zona”, a punctat sportivul.

Au luat parte la această cursă foarte mulți alergători la startul celor trei probe, chiar dacă a plouat toată ziua. „Dar, totuși, vremea a fost numa’ bună de fugă, iar organizatorii s-au descurcat foarte bine și a ieșit un eveniment fain”, a mai mărturisit sportivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii