Trei lucruri pe care trebuie să iei în calcul dacă intenționezi să...

Trei lucruri pe care trebuie să iei în calcul dacă intenționezi să votezi cu PSD

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Gândul apropierii alegerilor parlamentare îi face pe candidații PSD Hunedoara să își frece mâinile cu satisfacția gândului că, și în următorii patru ani, ultimul județ roșu din Transilvania le va asigura un loc călduț în Parlamentul României. Știm însă cu adevărat pe cine (re)trimitem la București pentru a ne reprezenta interesele?

 PSD mimează grija pentru oameni

De zile întregi, Natalia Intotero – deputat PSD și candidat pentru un nou mandat – intoxică mediul online și zgârie micile ecrane cu promisiuni grupate sub titlul generic Sănătatea românilor, pe primul loc! În condițiile în care, în 2016, PSD câștiga alegerile cu iluzii deșarte gen “o ambulanță în fiecare comună” sau “construcția a 8 (opt) spitale regionale”, decența ne face să afirmăm doar că deputata PSD  a adus minciuna la rang de mare artă.

După trei ani de guvernare PSD, poveștile spuse de Intotero în 2016 s-au dovedit a fi minciuni veritabile. Nici vorbă ca punctul de pensie să fie 1.775 de lei, TVA să fie 18% ori impozitul pe dividende să fie 0%. Iar exemplele ar putea continua. Bifați și alte promisiuni neonorate aici.

PSD nu este alături de angajați și mediul de afaceri

Fără pic de decență, Intotero vorbește despre faptul că “România trebuie să acorde o mână de ajutor tuturor celor care vor să muncească”. Adevărat! Același deputat uită să ne spună însă că, în 8 septembrie 2020, a lipsit la dezbaterile și votul pentru măsurile active de sprijin destinate angajaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Angajații și angajatorii beneficiază astăzi de bani, sume menite să îi ajute să treacă peste această perioadă foarte grea. Dar Legea 211/2020, în baza căreia se acordă acești bani, n-a beneficiat și de votul Nataliei Intotero, prea ocupată să participe la dezbaterile parlamentare.

Siguranța unui trai mai bun. Pentru ei.

Natalia Intotero ne vorbește despre un trai mai bun pentru toți românii. Se referă în primul rând, mai mult ca sigur, la colegul său Viorel Sălan, actualmente senator și candidat PSD Hunedoara pentru un mandat de deputat. “Amărâtul” de Sălan își trage zilele cu o pensie lunară de 120 de milioane de lei vechi, la care se adaugă lunar indemnizația de parlamentar, încă 120 de milioane de lei vechi. Azi-mâine, după ce încheie mandatul de senator, Sălan va mai putea încasa 30 de milioane de lei vechi lunar, o pensie suplimentară cuvenită pentru că s-a spetit pe băncile Parlamentului României.  Cum s-a ales Sălan cu veniturile acestea de mizerie aflați de aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii