Transportul, depozitarea și valorificarea produselor din carne, verificate de polițiști

Transportul, depozitarea și valorificarea produselor din carne, verificate de polițiști

Timp de citire: un minut

Sărbătorile de iarnă nu sunt complete fără bucate alese, gătite cu carne. Producătorii de produse din carne fac bani frumoși în această perioadă, dar trebuie să comercializeze produsele în condițiile prevăzute de lege.

În scopul prevenirii şi a combaterii evaziunii fiscale, poliţiştii structurilor de investigare a fraudelor din judeţ vor intensifica activităţile de verificare a modului de depozitare, transport și valorificare a produselor alimentare specifice acestei perioade.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Hunedoara şi specialiştii D.S.V. Hunedoara au efectuat o acţiune de control în Piaţa Agroalimentară din Deva, în urma căreia au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 11.000 lei. Neregulile constatate au constat în neemiterea bonului fiscal, comercializarea unor produse alimentare fără a deţine acte de provenienţă ori efectuarea de activităţi de comerţ fără a deţine autorizaţie din partea Primăriei pentru spaţiul folosit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii