Transportau ilegal lemn, cu un autoturism neînmatriculat

Transportau ilegal lemn, cu un autoturism neînmatriculat

Timp de citire: un minut

Sâmbătă,  poliţiştii de la  Șoimuș au reținut două persoane, un bprbat de 37 de ani și un minor de 16 ani,  care au fost nevoite să dea declarații la polișie după ce au încălcat legea în mai multe privințe.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Șoimuș,  a fost depistat în timp ce conducea un autoturism  neînmatriculat pe un drum agricol, iar în autoturism transporta material lemnos din specia fag, fără a avea documente de proveniență și transport. Minorul conducea și el un autoturism neînmatriculat (acesta remorcând celălalt autoturism). Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și lăsat în custodia Ocolului Silvic Simeria.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fapte pentru care va fi cercetat bărbatul în vârstă de 37 de ani, în timp ce minorul va fi cercetat  pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii