Transport ilegal de lemne la Cinciș

Transport ilegal de lemne la Cinciș

Timp de citire: un minut

Sâmbătă 16 septembrie , jandarmii au depistat într-o pădure din  Cinciș un bărbat care tăiase mai mulți goruni  nemarcați. Bărbatul a fost sancționat de jandarmi cu amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat ocolului silvic.

Totodată jandarmii au finalizat cercetările pentru o faptă de transport ilegal de material lemnos, constatată în data de 9 septembrie, în jurul orei 22.00, când, pe drumul care face legătura între localităţile Buceş şi Brad, un bărbat care transporta cu un autocamion 4 mc material lemnos, respectiv cherestea răşinoasă, depăşind volumul înscris în avizul de însoţire, a fost oprit de jandarmi pentru control.

Jandarmii montani au sancţionat bărbatul cu amendă contravenţională în valoare de 3000 de lei în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. De asemenea, jandarmii montani au dispus măsura ridicării în vederea confiscării materialului lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Brad.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii