Top 3 electrocasnice de care NU ai nevoie într-o bucătărie modernă

Top 3 electrocasnice de care NU ai nevoie într-o bucătărie modernă

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Bucătăria este unul dintre locurile în care familiile petrec cel mai mult timp când sunt împreună acasă sau chiar separat. În ultimii ani, această cameră a devenit din ce în ce mai plină de electrocasnice menite să înlocuiască diverse activități pe care femeile le făceau cu ajutorul unor ustensile manuale.

Ce te faci, însă, când bucătăria ta devine prea aglomerată de electrocasnice care, deși sunt moderne și foarte utile, ocupă toate spațiile disponibile? Chiar ai nevoie de toate sau le folosești atât de des încât sunt indispensabile?

Dacă răspunsul este nu, în acest articol vei găsi 3 electrocasnice de care te poți lipsi din bucătărie, dar aceasta să rămână în continuare modernă și funcțională.

Electrocasnice care pot deveni mai mult o povară decât un ajutor în bucătărie

 

1.  Storcătorul de fructe

Deși odată era indispensabil dacă doreai să ai un stil de viață sănătos, storcătorul de fructe a devenit în ultimii ani un obiect electrocasnic masiv care ocupă foarte mult loc și de care te-ai putea lipsi cu ușurință dacă alegi să-l înlocuiești cu un robot de bucătărie care să îndeplinească și rolul acestuia.

Mai mult de atât, robotul va putea suplini cu ușurință chiar și blenderul și mixerul, astfel încât să nu îți mai faci griji cu depozitarea acestora când nu le folosești. La Ideall.ro vei găsi o gamă atât de variată de aparate care să te ajute să ai cea mai utilă și modernă bucătărie.

2.  Sandwich maker-ul

Cele mai bune gustări rapide sunt cele făcute la sandwich maker, nu-i așa? Însă ce te faci când și acesta ocupă destul de mult loc pe blatul sau masa din bucătărie? Un cuptor electric mic este o soluție mult mai la îndemână, mai ales când îl poți folosi și în alte scopuri, precum să coci pizza sau chiar să încălzești diverse produse alimentare.

Dacă ești în căutarea unui astfel de produs și nu numai, aceste idei de cuptoare electrice sunt pentru tine. Nu doar că te vor ajuta sa faci mai mult loc în bucătărie, ci o vor și moderniza mai mult decât până acum.

3.  Filtrul clasic de cafea

Filtrul de cafea sau cafetiera este vital atunci când dorești să-ți savurezi băutura preferată dimineața, însă acest obiect electrocasnic este destul de mare ca dimensiuni, iar o variantă mai modernă și îmbunătățită a sa este espressorul.

Espressorul nu doar că va face o cafea mult mai bună, ci are mai multe funcții cu ajutorul cărora vei ridica prepararea să la rang de artă de cele mai multe ori. Pe lângă aceste beneficii, aspectul unui astfel de aparat este deosebit și se va integra mult mai bine într-o bucătărie care arată ca în filme.

Avantajul unei bucătării moderne nu constă doar în mobilier, ci și în faptul că multe aparate indispensabile până acum fi înlocuite cu unele multifuncționale care la apăsarea unui simplu buton pot fi folosite în scopuri diferite. Așadar, nu ezita și transformă această încăpere într-una mult mai încăpătoare prin schimbarea câtorva electrocasnice!

Sursa foto:  Pixabay.com

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii