Tir cu arcul / Aninoseni în Bulgaria și Slovenia

Tir cu arcul / Aninoseni în Bulgaria și Slovenia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

În Bulgaria

Sportivul român prezent la Grand Prix-ul de la Plovdiv, Teodor Vlad, a reușit un record național în proba individuală de compound cu o 688 p, cea mai bună performanță la nivel de juniori.

Cu această realizare, Vlad s-a calificat în 16-imi, unde l-a întrecut pe reprezentantul Bulgariei, Viktor Petrov. Din păcate, românul a fost învins în optimi de Jozef Bosansky (SVK), scor 149 – 141. În final, Teodor Vlad a ocupat poziția a noua, cea mai bună dintre reprezentanții României la această probă de Grand Prix, în care Ovidiu Achilie s-a clasat pe locul 17, iar Gerard Dumitrașcu pe 33. În proba de echipe compound, România, formată din cei trei sportivi, s-a calificat în sferturi în dauna selecționatei similare a Portugaliei (220 – 216), dar a fost învinsă de Turcia, câștigătoarea probei.

La arc olimpic individual, Mario Țîmpu de la CSM Deva/ Minerul Aninoasa s-a calificat cu 652 p. pe poziția 21 în fazele eliminatorii, dar parcursul său s-a oprit în 16-imi. După ce l-a învins pe elvețianul Andre Schori (scor 6 – 5), Mario a pierdut la Efe Gürkan MARAS (TUR) cu scorul 7 – 3, medaliatul cu bronz al probei.

În proba individuală feminină, Anda Halus s-a calificat în faza eliminatorie de pe poziția 44, cu un total de 530 p., unde a mai disputat un singur meci, fiind învinsă de sportiva din Franța, Anaëlle Florent (scor: 7–1).

Cei doi sportivi de arc olimpic au concurat și în proba de echipe mixte, intrând în eliminatorii (optimi de finală) de pe poziția 15 cu un total de 1182p. România a fost învinsă de selecționata Italiei, ocupanta locului 4 în final.

 

În Slovenia

Tot în week-end-ul trecut s-a desfășurat la Kamnik, în Slovenia, Cupa Veronica, competiție la care sportivii noștri au concurat în probele de arc olimpic și arc compound.

La arc olimpic U18 masculin, aninoseanul Tamaș Moreh a ocupat în final locul 4, Marco Tănăsescu locul 6, iar Denis Habian (U21) s-a clasat pe poziția a noua.

La U18 feminin individual, Teodora-Andreea Savastița a ocupat locul 8, Ioana Denisa Pușcă s-a clasat pe 9, iar Elena FECIORU pe poziția 17.

În proba de compound, la categoria U18 masculin, Mirel Florin JUDEA s-a clasat pe un meritoriu loc 3, iar la feminin, Bernadett HARAGOS a obținut de asemenea locul 3.

La categoria compound U21, Rareș ALEXANDRESCU s-a clasat pe locul 4, iar Ana TRĂISTARU pe locul 2.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii