Târg de antichități în perioada 27-29 ianuarie la Iulius Mall Timișoara

Târg de antichități în perioada 27-29 ianuarie la Iulius Mall Timișoara

Timp de citire: un minut

EXPOTIMIŞOARA INTERNAŢIONAL anunţă publicul pasionat de lucruri antice că începutul anului 2017 va fi celebrat printr-un Târg de Antichităţi deosebit, ediţia 119, care va avea loc în perioada 27-29 ianuarie 2017.

O mulțime de colecţionari de frumos vin la parterul IULIUS MALL la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.

De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.

Continuând să fie evenimentul numărul 1 în acest domeniu din această zonă a ţării, târgul se va bucura de participarea a în jur de 45 de standuri, un record pentru începutul de an, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zonele de Vest, Nord-Vest şi Sud-Vest.

Organizatorii vă invită să consultaţi site-ul www.expotimisoara.ro, rubrica Calendar expoziţional 2017. Cei interesați pot lua legătura cu organizatorii prin e-mail, la expotimisoara@gmail.com.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii