Tăierea voucherelor de vacanță – în atenția prefectului

Tăierea voucherelor de vacanță – în atenția prefectului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Marți, 16 februarie, prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, l-a primit pe vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Lucian Stanciu.

Acesta i-a transmis reprezentantului guvernului în județul Hunedoara un memoriu referitor la problemele actuale ale activităților din turism, unul dintre sectoarele economice puternic afectate de pandemia provocată de apariția virusului SARS-Cov-2.

În documentul semnat de Comitetul Director al F.P.T.R. se arată nemulțumirea față de intenția executivului de a nu mai acorda vouchere de vacanță, în anul 2021. Totodată, reprezentanții patronatelor din turism solicită operaționalizarea celorlalte măsuri dedicate turismului românesc pentru diminuarea impactului economic și social, ca urmare a reducerii activității operatorilor economici din acest domeniu.

Prefectul județului, Călin Petru Marian, consideră că turismul în general, cel hunedorean în particular, trebuie sprijinit în continuare prin măsuri care pot fi luate în funcție de bugetul național pentru acest an.

„Voi transmite Guvernului României toate solicitările patronatelor din turism și sper ca, după o analiză economică și financiară atentă, să fie găsite soluții la nivel național, pentru rezolvarea problemelor semnalate.” – a declarat Călin Petru Marian.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii