Sub influența nefastă a PSD Hunedoara, sănătatea hunedorenilor rămâne în perfuzii

Sub influența nefastă a PSD Hunedoara, sănătatea hunedorenilor rămâne în perfuzii

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Măcinat de incompetență, pentru că gașca lui Nistor a răsturnat aici căruța cu membri de partid, Spitalul Județean Hunedoara – Deva rămâne într-o situație dificilă. Nefiind nici el vreun olimpic, ci un simplu om al muncii aterizat de pe câmp direct în calitatea de absolvent de facultate la 50+,  evident că Laurențiu Nistor (președinte PSD al Consiliului Județean Hunedoara) n-are capacitatea de a vedea în profunzime, de a lua o decizie realmente rațională și documentată în privința unității medicale amintite, subordonată administrației județene.

Dacă n-ar fi triste, pentru că ne vorbesc despre mișcările haotice ale unor oameni puși de pesedeu să decidă viața hunedorenilor, întâmplările de la spitalul județean ar fi de-a dreptul demne de programul de Revelion.

Mai că te apucă mila când îi vezi pe Intotero, Toma ori Sălan, aceste figuri triste ale listelor de candidați PSD pentru Parlamentul României, suspinând de grija sănătății hunedorenilor, trâmbițând ceva program minune prin care, dacă ar ajunge la putere, PSD va combate pandemia și va recâștiga încrederea românilor.

Știm însă câtă grijă a avut efectiv PSD Hunedoara de sănătatea hunedorenilor? Știm. Pentru că nu o putem uita pe Daniela Ligia Roșca, impusă de gașca lui Laurențiu Nistor la conducerea spitalului județean. A fost nevoie ca femeia să fie urgent suspendată din funcție de prefectul de la acea vreme, Vasilică Potecă, după ce – cităm din presa lunii martie a.c. – “Daniela Roșca era complet în afara lucrurilor, incapabilă să explice ce s-a întâmplat în SJU, incapabilă să spună care este dimensiunea contaminării în spital, incapabilă să explice de ce a refuzat să comunice cu prefectul județului, cel care coordonează centrul hunedorean pentru situații de urgență în această criză, incapabilă să explice de ce nu a reușit să se înțeleagă, în această perioadă, nici cu Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, incapabilă să producă vreun răspuns coerent”. Pentru că Roșca de la PSD n-a fost în stare să ia minime măsuri imperios necesare în condițiile pandemiei , medici și pacienți au fost infectați, unitatea medicală nefiind securizată și devenind practic un focar de COVID- 19.

Proverbială pentru situația de la Spitalul Județean de Urgență Hunedoara – Deva în plină epocă PSD este descrierea făcută, la începutul acestui an, de medicul coordonator al Compartimentului Dietetică. Documentul, pe care îl prezentăm în facsmil, acuza lipsa acută de alimente și personal, situație care trena de luni de zile, fără ca gașca de pricepuți a lui Nistor Laurențiu de la PSD să fi mișcat un deget.

Chiar dacă sănătatea hunedorenilor nu pare să fi fost vreodată o adevărată prioritate pentru PSD Hunedoara și ai săi interpuși la vârful Spitalului Județean de Urgență Hunedoara – Deva, precucernicii lui Nistor n-au avut nici o problemă să topească bugetul unității medicale pe achiziții la suprapreț. (Re)citiți și vă minunați, dând click aici Hunedoara, județul în care se moare scump. / “Lupta” lui Nistor & co. împotriva COVID-19 ne arde rău la buzunare!

Vom reveni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii