Spitalul Orășenesc Hațeg va fi reabilitat termic de Hidrtoconstrucția. Se vor instala...

Spitalul Orășenesc Hațeg va fi reabilitat termic de Hidrtoconstrucția. Se vor instala sisteme pentru utilizarea energiei regenerabile

DISTRIBUIȚI

Marți, 21 mai, după un efort susținut timp de un an de zile, primarul Marcel Adrian Goia a semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru proiectul „Reabilitare termică și utilizare energie regenerabilă, clădire Spital Orășenesc Hațeg”. Licitația a fost câștigată de SC Hidroconstructia SA în asociere cu SC Stefany Serv Invest SRL.

Proiectul presupune executarea de lucrărilor de construcții, respectiv executarea următoarelor categorii de lucrări: reabilitarea termică a clădirii ce include izolarea opacă a pereților, izolarea părții vitrate, izolarea plașeului peste ultimul nivel, dar și la subsol. Se vor realșiza și lucrari de reabilitare și modernizare a instalațiilor termice, sanitare și electrice, lucrări de dotare a clădirii cu sisteme de producere a energiei electrice şi termice, din surse regenerabile, lucrări de organizare de șantier și de temporare.

Pentru a nu disturba  activitatea spitalului, a fost stabilit un grafic aparte al lucrărilor.

Valoarea totală a achizitiei este de 7.016.237 lei, iar proiectul va fi predat după 18 luni de execuție.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii