Spitalul municipal Vulcan: Prima demisie după ce Bălțatu a ajuns manager

Spitalul municipal Vulcan: Prima demisie după ce Bălțatu a ajuns manager

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Odată cu instalarea în funcție a domnului George Bălțatu, un membru al consiliului director al Spitalului municipal Vulcan și-a înaintat demisia. Nu e vorba de fostul manager cu care actualul nu a dat încă ochii, ci de către doamna director medical, doctor Ingrid Eniko Darsy de la Boli Infecțioase.

 

Locul dumneaei,

conform spuselor lui George Bălțatu, va fi luat de doamna dr. Alina Cosma, șef Secție Pediatrie. Consilierul local ProRomânia Ștefan Feszner s-a interesat de soarta doamnei director economic Cristina Petresc. Adică dacă va fi demisă. Întrebarea lui a sunat persuasiv, consilierul local fiind curios să afle dacă „se ia în calcul o evaluare a doamnei director financiar-economic?”. George Bălțatu i-a răspuns la fel de elegant. „A început o evaluare a întregului personal TESA, i-a făcut cunoscut managerul, iar, în funcție de rezultate, vom lua decizii.”.

 

După care subiectul

discuției a fost schimbat în urma întrebării venite de la useristul Romeo Miclea, interesat de demersul de înființare a Secției de Terapie Intensivă. „ATI-ul, i-a răspuns el consilierului USR, se va putea face mai greu dacă spitalul este suport Covid. Ceea ce se va avea în vedere acum este creșterea numărului de paturi, chestiune în care nu cred că se va încălca legea”.

George Bălțatu a mai menționat că, la spital, sunt multe probleme de rezolvat și că, dacă va fi necesar și i se va cere, va veni la fiecare ședință de consiliu local, ca să informeze asupra stadiului soluționării lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii