Spitalul din Hunedoara / A rămas fără manager

Spitalul din Hunedoara / A rămas fără manager

Timp de citire: un minut
Nicuşor Ştefan, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, şi-a anunţat demisia din funcţie. Demisia survine în urma deciziei lui Nicuşor Ştefan de a rămâne consilier în Consiliul Local Hunedoara. 
Fostul manager al spitalului din Hunedoara spune că a avut o discuţie cu noul primar al municipiului de pe Cerna, Dan Bobouţanu. În urma acestei discuţii a ajuns la concluzia că noua administraţie doreşte să lucreze cu o altă echipă de conducere la spital. Cu toate acestea, primarul nu îi ceruse demisia. Nicuşor Ştefan a declarat că, în acest moment, spitalul din municipiul Hunedoara nu are datorii, iar în conturi se află peste 2 milioane de lei. El a recomandat noii echipe care va prelua conducerea spitalului să aibă o mai bună relaţie cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel încât unitatea medicală să-şi poată deconta toate serviciile medicale pe care le prestează faţă de pacienţi.
De asemenea, Ştefan a mai spus că, în timpul mandatului său, în spital au venit 40 de medici noi. La Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, colectivul de cadre medicale cu studii superioare este format acum din 120 de doctori, dintr-un total de 900 de angajaţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii