Spărgea uși și fura tot ce prindea, dar a fost prins

Spărgea uși și fura tot ce prindea, dar a fost prins

Timp de citire: un minut

Un bărbat din Hunedoara s-a trezit sâmbătă cu ușa de la casă spartă, și locuința golită de tot ce era ușor de cărat și valorificat.  A sunat imediat la 112 și a anunțat  Poliția Municipiului Hunedoara despre faptul că o persoană a intrat prin efracție în casă.

În urma verificărilor efectuate şi cu sprijinul persoanei vătămate, polițiștii au reușit, în scurt timp, identificarea și reţinerea prezumtivului autor al infracţiunii de furt calificat reclamate. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Vălenii de Munte, județul Prahova, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, unde, ca urmare a controlul corporal, asupra acestuia au fost găsite importante sume de bani şi bunuri. Hoțul avea asupra lui 2.701 euro, 3.500 lei, 4 ceasuri de mână şi un lănțișor din aur, acestea toate fiind sustrase din locuința părții vătămate.

Cel în cauză a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore şi prezentat  instanței  de judecată cu propunere de arestare preventivă, dispunându-se punerea în libertate, la expirarea ordonanței de reținere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii