Sorin Corici, şeful SHI Petroşani: „Investiţia de la Petroşani este de 8...

Sorin Corici, şeful SHI Petroşani: „Investiţia de la Petroşani este de 8 milioane lei”

Timp de citire: un minut
Sorin Corici ne-a prezentat proiectele SHI Petroşani şi a Apelor Române pentru Valea Jiului în acest an. 
Legat de proiectul Apelor Române de la Petroşani, Sorin Corici ne-a informat: „Se continuă ce s-a început anul trecut, şi anume amenajarea Râului Jiul de Est şi afluenţilor Pârâul Staicului şi Pârâul Sălătruc din zona Petroşani. Este un proiect amplu pentru care ne-am zbătut mult să-l obţinem, ţinând cont că în Aeroport sunt periodic probleme cu inundaţiile vara şi primăvara. Investiţia de la Petroşani este de 8 milioa­ne lei şi este făcută de Apele Române cu bani de la bugetul de stat. În funcţie de cum vor fi alocaţi banii, din primăvară încolo vom şti dacă lucrările se termină în 2017 sau în 2018”.
Legat de lucrările efectuate de SHI Petroşani din fonduri proprii, prin Programul Anual de Gospodărire a Apelor în zona Văii Jiului, am aflat că în mai multe localităţi vor fi efectuate câteva lucrări necesare, care ţin, în primul rând, de siguranţa cetăţenilor şi a gospodăriilor. Este vorba de lucrări de consolidare, decolmatări, întreţinere şi reparaţii pe Râul Jiul de Est – zona Petrila, mai exact pe Pârâul Cimpa, pe zona Lupeni – Pârâul Mierleasa, pe zona Aninoasa – pe pârâul cu acelaşi nume, pe zona Uricani – pe Râul Jiul de Vest (segmentul Valea de Peşti).
În fine, Sorin Corici ne-a mai informat că vor mai exista lucrări specifice de întreţinere şi reparaţii la barajul Valea de Peşti şi la priza de apă Buta, precum şi pe digurile aflate în administrarea Apelor Române.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii