Șoimuș / Discuții privind proiectele pentru comunitate

Șoimuș / Discuții privind proiectele pentru comunitate

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a reluat miercuri, 9 martie, seria întâlnirilor cu autoritățile locale la primăriile hunedorene.

 

În comuna Șoimuș, la discuțiile avute cu primarul Mihai Gabriel Irimie despre proiectele de dezvoltare a localității și despre investițiile actuale, au participat și subprefecții Lorincz Szell și Gheorghe Bogdan Urdea precum și viceprimarul Dorin Andrei Lugojan.

Pentru dezvoltarea sau modernizarea infrastructurii rutiere, de apă, canalizare și a rețelei de gaz metan, conducerea primăriei Șoimuș are proiecte în derulare sau care vor fi finanțate atât din bugetul propriu cât și din sumele puse la dispoziție de programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, P.N.R.R. sau de  Fondul Național de Mediu.

În satele comunei, după finalizarea proiectelor depuse pentru reabilitarea căilor rutiere, vor fi asfaltate toate drumurile localității.

De asemenea, primarul Mihai Gabriel Irimie a prezentat conducerii Instituției Prefectului alte două proiecte care, odată puse în practică, vor transforma comuna Șoimuș într-o localitate cu adevărat modernă: o zonă industrială pentru investițiile viitoare în capacități de producție și o pistă de biciclete care va lega între ele, peste dealuri, toate satele componente.

Pe parcursul întâlnirii de astăzi de la Primăria Șoimuș, prefectul Călin Petru Marian s-a interesat și de pregătirile pentru începerea Recensământului General al Populației și Locuințelor, în 14 martie, și despre situația cadastrării gratuite, a introducerii datelor în registrul agricol electronic și despre numărul beneficiarilor prevederilor legilor fondului funciar.

Așa cum le-a precizat tuturor primarilor hunedoreni cu care s-a întâlnit până acum, prefectul județului i-a asigurat de întreg sprijinul instituției pentru ca eventualele probleme legate de administrație publică locală să fie rezolvate în cel mai scurt timp, în beneficiul locuitorilor.

BIROUL DE PRESĂ AL PREFECTURII HUNEDOARA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii