Şi la Primăria Aninoasa, / A fost reluată activitatea de relaţii cu...

Şi la Primăria Aninoasa, / A fost reluată activitatea de relaţii cu publicul

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Şi Primăria oraşului Aninoasa a răspuns, la finalul săptămânii trecute, solicitării ZVJ de a transmite cititorilor noştri “de când, sub ce formă, după ce program și în ce condiții va fi reluată activitatea de relații cu publicul” (inclusiv, după caz, la nivelul sediilor secundare și al entităților coordonate / subordonate). Solicitarea noastră a avut la bază încetarea aplicabilităţii H.G. nr. 171 din 03.02.2022, ceea ce a generat eliminarea restricţiilor pe teritoriul României.

Potrivit documentului, redactat şi semnat de primarul Dunca Nicolae şi secretarul oraşului, Gheorghe Simion Nelu, începând cu data de 10 martie, activitatea de relaţii cu publicul se desfăşoară normal, respectiv de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 14:00. În fiecare zi de vineri, angajaţii administraţiei publice locale se află la dispoziţia publicului între 09:00 şi 12:00.

Până la ora redactării acestei note, solicitarea ZVJ nu a primit răspuns din partea administraţiilor publice locale din Uricani, Lupeni, Vulcan şi Petrila. Nici Consiliul Judeţean Hunedoara nu a dat curs solicitării noastre.

Singurele informaţii ne-au fost puse la dispoziţie de Primăria oraşului Aninoasa, Primăria municipiului Petroşani şi Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara. Vom reveni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii