Serviciul de Ambulanță Hunedoara și DSP scot la concurs câte un post...

Serviciul de Ambulanță Hunedoara și DSP scot la concurs câte un post de medic

DISTRIBUIȚI

Serviciul de Ambulanță Hunedoara scoate la concurs  un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Medicină de familie la Substația Hunedoara.Taxa de concurs este de 150 de lei.Tematica de concurs va fi afișată la sediul instituției.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității, str. Depozitelor nr. 3, Compartimentul RUNOS,în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”. Relații suplimentare se pot obține la tel.: 0254.22.15.50, int. 210.

Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a scos la concurs un post cu normă întreagă de medic primar confirmat în specialitatea Medicină de familie la Departamentul Supraveghere în sănătate publică – Compartimentul de Evaluare și promovare a sănătății.

Înscrierile la concurs se fac la sediul unității din Deva, str. 22 Decembrie nr. 58, în termen de 15 zile calendaristice de la apariția acestui anunț, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în „Viața medicală”.

Relații suplimentare se pot obține la Compartimentul RUNOS, tel.: 0254.21.18.48 și la email runoshd@asphd.ro și deva@asphd.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii