Senatul Universității din Petroșani a hotărât: Restanțierii au posibilitatea de a da...

Senatul Universității din Petroșani a hotărât: Restanțierii au posibilitatea de a da examenul față în față, dar și on-line

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Pentru a afla ultimele informații de la Universitatea din Petroșani, am stat de vorbă cu rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

 

„Fiindcă pandemia n-a trecut definitiv și pentru a evita orice fel de probleme legate de aceasta, am stabilit în Senat că toate cursurile vor fi predate până la sfârșitul semestrului al doilea în sistem on-line. La fel va fi și cu sesiunea de examene, care se va desfășura tot on-line. După această sesiune de examene, ce se termină după 27 iunie, urmează o sesiune de o săptămână de restanțe, unde oferim posibilitatea, atât studenților, cât și cadrelor didactice, să susțină examene fie față în față, fie on-line. Ne gândim la sistemul de învățământ on-line, în primul rând la studenții care nu pot veni în Petroșani în acea perioadă, deoarece sunt plecați în proiecte Erasmus, sau cu alte misiuni, fie în domeniul universitar, fie dacă sunt angajați la firme și lucrează mai departe. Plus că mai avem și studenți aflați în carantină, fiindcă au fost suspecți de COVID-19. Atunci stabilim data examenului față în față, probabil dimineața de la o anumită oră, 8,00-9,00, iar de la o altă oră, prestabilită în acord cu studenții, să fie organizat examenul on-line”, ne-a declarat rectorul Radu Sorin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii