Sebastian Mezei, șeful DSP Hunedoara: „Încă este ridicată media de cazuri zilnice”

Sebastian Mezei, șeful DSP Hunedoara: „Încă este ridicată media de cazuri zilnice”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Legat de creșterea alarmantă a numărului de infectări cu virusul SARS CoV-2 din ultimele zile și de începerea „valului trei” consemnăm declarația directorului executiv al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Sebastian Mezei.

 

„Este în creștere, într-adevăr, dar este o reglare de fapt, începând de ieri focarele nu mai sunt excluse la calculele de incidență, drept urmare era firesc să crească ușor incidența. Avem 2,14 astăzi, o să vedem în continuare cum evoluează situația. N-aș putea spune că la Lupeni sau altundeva în Vale e mai periculoasă situația. Am avut incidență mult mai mare, discutăm, ca să dau un exemplu, de 170 de cazuri pe zi, acum ne menținem la o medie undeva între 60-70 de cazuri pe zi în județ. Spun că încă este ridicată media de cazuri zilnice, dar nicidecum alarmantă”.

Întrebându-l pe șeful DSP Hunedoara dacă crede că vine al treilea val, sau, scăpăm, răspunsul a fost următorul: „Există și această posibilitate, să vină un așa zis val trei. Părerea mea este că e impropriu spus val trei, val doi… Ne dorim cu toții să nu mai vină și părerea mea este că mai contează cât de mulți ne vaccinăm, aceasta fiind singura soluție la momentul acesta ca să oprim pandemia”.

Joi, 25 februarie, numărul de noi cazuri în județ era de 110. Rămâne de văzut cum va evolua situația în următoarele săptămâni. Până atunci, sănătate maximă dacă se poate la toată lumea, respectând, firește, toate legile sanitare care ne țin departe de acest virus păcătos!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii