Se poate dacă se vrea / Antrenorii Jiului îşi vor lua banii

Se poate dacă se vrea / Antrenorii Jiului îşi vor lua banii

Timp de citire: un minut

După ce Ziarul Văii Jiului a consemnat, în paginile sale, problema antrenorilor de la juniorii A1 de la CSM Jiul Petroşani, ei bine, s-a găsit şi soluţia, pe care ne bucurăm să o consemnăm.

Cosmin Kanduth, antrenorul echipei de juniori, formaţie medaliată cu bronz la Campionatul Naţional, s-a arătat nemulţumit de atitudinea autorităţilor locale faţă de echipa sa. Tehnicianul susţinea, zilele acestea, că oficialii Primăriei Petroşani tergiversează achitarea nor cheltuieli pe care şi le-au asumat. Este vorba de nişte deconturi în valoare de 1.500 de lei pentru baremurile la arbitraj, observatori şi  benzină, sumă care, normal, ar fi trebuit să fie decontată  de Primăria Petroşani. „Este adevărat că ei au suportat o parte din deplasarea la campionatul naţional, dar au apărut nişte cheltuieli neprevăzute, pentru care eu şi Marin Tudorache am pus bani din buzunar”, a declarat Cosmin Kanduth.

Răspunsul primăriei Petroşani, a venit după cele apărute în paginile cotidianului nostru, prin  intermediul purtătorului de cuvânt: „Decontul în discuţie se află în lucru la Primăria municipiului Petroşani. Mai este nevoie de un document. Când acesta va fi depus, se vor achita sumele de bani.”

„A trebuit să dăm în presă problema noastră, pentru ca lucrurile să-şi găsească rezolvare”, a declarat managerul Marin Tudorache.

Echipa juniorilor născuţi între anii 1996 şi 1999 de la clubul CSM Jiul Petroşani a realizat cea mai valoroasă performanţă a sezonului pentru fotbalul juvenil hunedorean.

„Alb-negrii” s-au clasat pe locul al treilea la turneul final al Campionatului Naţional şi au obţinut medaliile de bronz la categoria lor de vârstă, performanţă unicat la nivel de juniori în acest sezon în judeţul Hunedoara.

Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii