Școala Gimnazială „I.G. Duca”, / Schimb de experiență cu croații

Școala Gimnazială „I.G. Duca”, / Schimb de experiență cu croații

Timp de citire: un minut

14 cadre didactice din Valea Jiului au fost săptămâna aceasta în Croația. Dascălii au luat parte la o serie de mobilități de formare, totul pentru ca la întoarcere să pună în aplicare la clasă lucrurile învățate. Este al treilea an al acreditării ERASMUS + la care profesorii de la noi participă.

Prima zi a mobilității a debutat cu prezentarea școlilor participante, urmând apoi introducerea în partea teoretică și practică a cursurilor.

Aflat la cel de-al treilea an al Acreditării ERASMUS+ au fost prevăzute un număr de 20 de mobilități de formare pentru profesorii Scolii Gimnaziale „IG Duca”. La încheierea acestora, participanții vor dobândi abilități și competențe de comunicare eficientă cu părinții în beneficiul elevilor, pentru că muncind în echipă pot asigura un viitor mai bun elevilor.

Mobilitățile au fost împărțite în două fluxuri, respectiv un flux în Vukovar-Croația, în perioada 18-23 februarie și al doilea flux va avea loc în Split-Croația, în vară.

Prima mobilitate de formare a început deja în 18 februarie, la ea luând parte un număr de 14 profesori români, care participă la două cursuri extrem de interesante și de benefice pentru dezvoltarea personală și organizațională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii