Sărăcia ţine echipele din Vale / Departe de cantonamente

Sărăcia ţine echipele din Vale / Departe de cantonamente

Timp de citire: un minut
Nici măcar vremea de afară nu e de partea echipele din Vale, care au decis să-şi reia pregătirea peste o săptămână, pe la jumătatea lunii ianuarie.
La fel ca aproape în fiecare an, nici anul acesta nu face excepţie de la lipsurile cu care echipele din Valea Jiului se confruntă. E drept şi returul de campionat începe mai târziu ca niciodată, după 12 martie, dat fiind faptul că mai multe formaţii s-au retras din campionat. Dar nici condiţiile nu sunt dintre cele mai bune. Formaţiile de aici se vor reuni după jumătatea lunii ianuarie, peste o săptămână. Majoritatea lor se vor pregăti pe plan local, nefiind condiţii pentru cantonamente centralizate.
„Ne pregătim, aşa cum făcut-o de ceva timp, acasă pentru că nu ne permitem niciun cantonament. Probabil că şi starea proastă a terenurilor îşi va spune cuvântul şi ne va îngreuna pregătirea”, spunea Dan Voicu, tehnicianul din Lupeni.
Inter Petrila se va abate probabil de la programul de pregătire de acasă şi va urca în Parâng, aşa cum a făcut-o în nenumărate rânduri, petrilenii fiind ceva mai norocoşi.
Jiul şi Uricaniul vor sta şi ele acasă.
Cea mai îngrijorătoare situaţie pare să fie la Universitatea Petroşani. Gurile erele spun că echipa traversează o situaţie de criză, mai ales pe plan financiar, mai mulţi jucători intenţionând chiar să plece. Rămâne de văzut cum îşi vor soluţiona echipele toate aceste probleme având în vedere faptul că, nu-i aşa, iarna-i grea, omătul mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii