Şantierul Lupeni / De puţin timp, municipiul Lupeni s-a transformat într-un adevărat...

Şantierul Lupeni / De puţin timp, municipiul Lupeni s-a transformat într-un adevărat şantier, zeci de utilaje şi muncitori împânzind localitatea.

Timp de citire: un minut
Autorităţile locale au început derularea proiectului de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere pe DN 66A, respectiv Bulevardul Păcii din Lupeni. În cadrul acestui proiect se efectuează lucrări de reparare a reţelei de canalizare în zonă, se va turna covor asfaltic pe o porţiune de 2 km, de la Universal Edil şi până în Zona CAP, şi se vor schimba bordurile.
În cursul zilei de luni utilajele şi angajaţii Apa Serv Valea Jiului SA roboteau în zona pieţei din Lupeni la refacerea canalizării.
„Lucrările de reabilitare a Bulevardului Păcii din Lupeni se află în grafic. Paralel cu derularea acestora, am rugat conducerea Apa Serv Valea Jiului, şi am găsit înţelegere, să se efectueze şi repararea reţelei de canalizare acolo unde este necesar, astfel încât lucrările pe care le vom face să fie durabile”, a declarat primarul Cristian Resmeriţă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii