„Sanitarii pricepuți” sunt din Vale

„Sanitarii pricepuți” sunt din Vale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Sâmbătă, 14.05.2022, la Colegiul Tehnic “Transilvania” din Deva, sub auspiciile Societății Naționale de Cruce Roșie România, Filiala Județului Hunedoara, s-a desfășurat etapa județeană a Concursului pentru sănătate și prim ajutor „Sanitarii Pricepuți”.
Participarea Colegiului Național „Mihai Eminescu” la această competiție în care principiile fundamentale ale Societății Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie: UMANITATE, IMPARȚIALITATE, NEUTRALITATE, INDEPENDENȚĂ, VOLUNTARIAT, UNITATE și UNIVERSALITATE au fost însușite și aplicate, cu succes, de către cele două echipaje ale colegiului, respectiv “echipajul seniorilor” (liceu) alcătuit din elevele: Daria Pilea, Flavia Ciocan, Andreea Ghețea, Elissa Rusu, Bianca Ionescu și Flavia Iancu, echipaj coordonat de către doamnele prof. Delia Cerna și prof. Bianca Ceuță și “echipajul juniorilor” (gimnaziu) format din elevii: Ovidiu Iloiu, Mara Diaconu, Daria Coicheci, Maisa Potroca, Antonia Solomon, Casian Jurca, echipaj coordonat de către doamna prof. Nicoleta Boltea.
După o pregătire teoretică și practică susținută, laborioasă, pregătire în care am beneficiat și de sprijinul constant al Subfilialei de Cruce Roșie Petroșani, rezultatul nu s-a lăsat așteptat în ciuda emoțiilor inerente de concurs și a prezenței unor competitori redutabili, din rândul a numeroase instituții de învățământ din județ, competitori la fel de determinați în obținerea locului fruntaș precum colegiul nostru. Astfel, “echipajul seniorilor” a ocupat primul loc în clasamentul final obținând PREMIUL I, iar echipajul juniorilor a obținut
MENȚIUNEA a III-a.
Felicitări tuturor participanților la acest concurs – devenit tradiție în calendarul activităților destinate elevilor – care formează copiii în spiritul responsabilității, empatiei și voluntariatului manifestat față de comunitățile de care aparțin.
„Îi felicităm în mod deosebit pe elevii colegiului nostru pentru acest rezultat, rezultat care ne menține în elita instituțiilor de învățământ din județ.
De asemenea, adresăm un gând de mulțumire conducerii colegiului nostru pentru susținere și implicare!
Responsabil Comisie Cruce Roșie Colegiul „Național Mihai Eminescu” Petroșani,
prof. dr. Alina –Elena Dobrița”, a fost mesajul școlii din Petroșani .

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii