Sanatoriul de la Brad își asigură deja lemnul pentru iarnă

Sanatoriul de la Brad își asigură deja lemnul pentru iarnă

Timp de citire: un minut

Nu a venit nici primăvara la noi, d-apoi vara, și Sanatoriul Pneumoftiziologie Brad se ocupă deja de achiziția lemnului de foc pentru toamnă și iarnă. Devreme nu este deloc, dacă ne gândim că, la cât este de capricioasă vremea, s-ar putea să facem focul și în septembrie.

Sanatoriul își alege furnizorul de lemne de foc de esență tare, necesar pentru încălzirea spațiilor din administrarea sanatoriului, pentru iernile 2016-2017. Cantitatea totală ce urmează a fi achizitionată este de  600 mc lemn de foc esență tare.  Valoarea estimată a costului achiziției este de 168.000 lei. Livrarea trebuie să se facă pe loturi, de către furnizor, primul lot urmând a fi livrat până la data de 31 august.

Lemnele de foc ce vor fi livrate vor respecta prevederile STAS 2340/1980, categoria A lemn fasonat de foioase tari, a;ezat în steri. Acest standard se referă la lemnul de diverse foioase, rezultat din exploatări forestiere și din retezarea supralungimilor buștenilor, destinat pentru combustibil, denumit lemn de foc. Lemnele trebuie să fie direct despicate, fără putregai.  Livrarea se va executa eșalonat, în cel mult 7 zile de la data primirii comenzii. Furnizorul va asigura atât încărcarea, transportul lemnelor de la depozit la sanatoriu, descarcarea acestuia și stivuirea în locația beneficarului.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii