S-au grăbit, au accelerat încrezători și au provocat accidente

 S-au grăbit, au accelerat încrezători și au provocat accidente

Timp de citire: un minut

Sunt unii șoferi care în trafic nu suportă pur și simplu să stea în urma unei alte mașini, iar de cele mai multe ori forțează nota, țin aproape, forțând orice ocazie pentru a intra în depășire. Un astfel de șofer, tânăr, a forțat ieri nota și a provocat un accident.  În jurul orei 15:55, șoferul în vârstă de 27 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687, pe raza localităţii Peștișul Mare, din direcția Deva spre Hunedoara, în condiții de ploaie torențială, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de  autoturismul condus de o femeie în vârstă de 53 de ani, din Hunedoara. A tamponat în partea stângă-spate autovehicului din fața lui, după care a părăsit partea carosabilă și a lovit un gard din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere în vârstă de 35 de ani, din Hunedoara, care se afla în autoturismul care a produs evenimentul rutier. Acum șoferul vinovat are un dosar de cercetare penală.

Un alt tânăr, tot de 27 de ani, din comuna Bunila,  în timp ce conducea un autoturism pe DJ 687 D, în  zona de agrement Cinciș, din direcția Toplița spre Teliuc,  nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a tamponat autoturismul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Deva.  În urma accidentului rutier  a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 60 de ani, iar acum șoferul grăbit va răspunde penal.

Alina PIPAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii