Rutiera – în acțiune de prevenire la nivel județean

Rutiera – în acțiune de prevenire la nivel județean

Timp de citire: un minut

Ieri, în interval orar 06:00-09:00, Polițiștii Serviciului Rutier au acţionat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere: viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor meteo-rutiere, traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

În urma acţiunii, poliţiştii au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice (a se vedea exemplul de mai jos) şi au aplicat 97 de sancţiuni contravenţionale (dintre care 8 pentru depăşirea limitei legale de viteză), în valoare totală de 17.900 lei. Pentru nereguli tehnice, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare, iar pentru lipsă R.C.A. a fost ridicat un certificat de înmatriculare.

De exemplu, la ora 06:50, a fost depistat în trafic, pe bulevardul Traian, din Hunedoara, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 13.10.2016. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii