Rugby. Știința joacă restanța 

Rugby. Știința joacă restanța 

Timp de citire: un minut

Duminică, 22 octombrie 2023, pe Stadionul „Aurel Suciu” din Petroșani, de la ora 11:00, va avea loc meciul restant dintre Știința Petroșani și RC Gura Humorului!

Dacă ești pregătit pentru o nouă partidă plină de pasiune și suspans poți merge să susții echipa din Petroșani cu tot entuziasmul! Mai ales că formația nu trece prin cele mai bune momente ale sale.

Între timp, au avut loc modificări legate de fazele finale ale Ligii Naționale de Rugby și ale Cupei României, ediția 2023.

Având în vederea participarea Romanian Wolves la ediția 2023 a Rugby Europe Super Cup, ceea ce se răsfrânge și asupra competițiilor interne, Colegiul Director al Federației Române de Rugby, a aprobat câteva modificări legate de finalizarea celor două competiții de seniori din rugby-ul românesc, rugby XV.

Astfel, în ceea ce privește Liga Națională de Rugby semifinalele locurilor 1 – 4 se vor disputa pe 25 noiembrie, iar finala mare și finala mică a competiției vor avea loc pe 9 decembrie.

În ceea ce privește Cupa României, cinci echipe și-au exprimat acordul de a participa în competiție, trei dintre acestea calificându-se direct în semifinale: CSA Steaua București (câștigătoarea Cupei României, ediția 2022), SCM USV Timișoara (finalista Cupei României, ediția 2022) și CSM Știința Baia Mare (campioana națională en-titre).

În ceea ce le privește pe echipele CS Dinamo București și CS Rapid București, acestea vor disputa o partidă de baraj, pentru calificarea în semifinale. Meciul va avea loc pe data de 21 octombrie 2023, urmând să se dispute pe Stadionul Florea Dumitrache.

Semifinalele sunt programate pentru data de 28 octombrie 2023, partidele urmând a fi stabilite prin tragere la sorți, prima echipă extrasă având calitatea de gazdă. Semifinala în care va fi implicată CSM Știința Baia Mare se va disputa în perioada martie-aprilie 2024.

Finala Cupei Romaniei se va disputa în perioada martie – aprilie 2024.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii