Românii au o preferință acută pentru mașinile scumpe precum Mercedes AMG GT...

Românii au o preferință acută pentru mașinile scumpe precum Mercedes AMG GT – iată de ce

Timp de citire: 2 minute

Este ușor să te obișnuiești cu bine și frumos. Dacă ai acces la un buget generos, să alegi o mașină scumpă și bine cotată este un vis împlinit. Mulți români fac asta, din nevoie mai întâi de toate. Se gândesc că trebuie să investească într-un autovehicul în care să se simtă în siguranță, indiferent pe ce porțiune de drum rulează.

Până la mașinile foarte scumpe mai este un singur pas. Nu se sfiesc în a alege Mercedes AMG GT spre exemplu. Ce-i drept, sunt încurajați de asemenea de opțiunile de leasing, disponibile la Elite Cars Leasing, spre exemplu.

Statut social și validare

Negreșit, mașina pe care o conducem este ceea ce ne recomandă într-o oarecare măsură. Lăsând la o parte mentalitatea conform căreia nu trebuie să gândim superficial, modul în care se prezintă o persoană atrage după sine laude, admirație sau nu. Iar un contribut masiv îl are mașina cu care se etalează. Așadar, iată o posibilă explicație, de ce românii preferă mașini scumpe, cum sunt și cele prezentate pe site-ul oficial Elite Cars Leasing.

Își doresc să iasă în evidență, să iasă din tipare și, posibil să fie și conducători auto cu experiență, care știu ce plus de valoare înseamnă o mașină premium.

Acces facil la o gamă largă de autovehicule

Cum spuneam, sunt încurajați și de ofertele curente. În zilele noastre pare mai facil să alegi o mașină din gama celor premium. Sunt disponibile, spre exemplu, în gama de la Elite Cars Leasing variante dintre cele mai competitive. Pot fi achiziționate prin solicitarea leasingului, acțiune pe care o pot face de asemenea direct prin dealerul auto. Prin colaborarea cu diverse instituții financiare și nefinanciare, dar unele notorii pe această nișă, cei de la Elite Cars Leasing reușesc să obțină pentru clienții lor o aprobare rapidă.

În plus, oferă consiliere și tot suportul necesar pentru ca orice client să parcurgă cât mai ușor și mai practic toate etapele acestea. Cu alte cuvinte, în același loc, clienții își pot alege mașina dorită și pot rezolva de asemenea situația finanțării.

Siguranță și prestanță

O motivație puternică în alegerea unei mașini premium sau de lux se referă la faptul că orice conducător auto are nevoie de siguranță și prestanță. Pe de-o parte își dorește dotări variate, mașina să fie full option, încât să aibă siguranță. Pe de altă parte, să câștige și un plus de prestanță dacă e posibil.

Se pare că Elite Cars Leasing înțelege foarte bine aceste nevoi, de aceea și vine cu tot felul de oferte. Ne referim la faptul că în cele trei showroom-uri sunt disponibile variante auto diverse, de la mașinile uzuale la cele mai rar întâlnite pe străzile din țară. Dacă stocul acesta generos nu este totuși unul din care să ai ce să alegi, poți comanda mașina dorită. Un alt serviciu cu care acest dealer auto se diferențiază se referă și la posibilitatea de a importa mașini la comandă.

Detalii sunt în pagina oficială.

Contact:

0756777555

office@elite-cars-leasing.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii