RMN la spitalul din Hunedoara. Nu îl cumpără primăria, îl instalează...

RMN la spitalul din Hunedoara. Nu îl cumpără primăria, îl instalează o firmă privată

DISTRIBUIȚI

În virtutea concurenței de piață, primarul Dan Bobouțanu, a inclus pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local un proiect de hotărâre privind închirierea prin licitație a unui spațiu cu o suprafață de 133 mp din subsolul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, în vederea instalării unui   RMN.

Primarul spune că această licitație vine ca urmare a unei solicitări primite de către spital de la firme private care au acest domeniu de activitate.

În prezent, există aprobarea Consiliului Local pentru organizarea licitației de închiriere a spațiului aflat la subsolul spitalului, după aceea, firma care câștigă licitația va amenaja spațiul, iar apoi va fi montat și pus în funcțiune aparatul RMN.

„Din punctul nostru de vedere, această solicitare ne va aduce mai multe avantaje: piața concurențială creează premisele ca prețurile investigațiilor imagistice prin rezonanță magnetică (RMN) să scadă, spitalul încasează niște bani din chirie, iar pacienții beneficiază de prețuri mai bune. Suntem deschiși și venim în întâmpinarea oricărui investitor privat, mai ales a celor care aduc la spitalul nostru servicii pe care noi nu le oferim – cu cât mai mulți investitori, cu atât mai bine!”, spune Radu Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii