Riscă pușcăria, dar nu lasă volanul când se fac frați cu alcoolul

Riscă pușcăria, dar nu lasă volanul când se fac frați cu alcoolul

Timp de citire: un minut

Ieri trei șoferi au fost depistați beți la volan. Cei care aleg să facă această prostie riscă inclusiv zile de detenție.

La Brad, în jurul orei 08:30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic la intersecţia str. Cuza Voda – Minerilor un bărbat de 26 ani, care conducea un autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere  pentru nici o categorie de autovehicule. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi a fost condus la unitatea de primiri urgenţe, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Doi șoferi din Densuș au fost prinși în această situație ingrată. Poliţiştii au depistat un bărbat de 40 de ani, din comună, care conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.   În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Totodată, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 8 Haţeg au depistat un alt bărbat de 30 de ani, tot din  Densuş, care a condus un autovehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii