Reorganizare la DJST Hunedoara

Reorganizare la DJST Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Subprefecții județului Hunedoara, Lőrincz Széll și Gheorghe Bogdan Urdea, au discutat cu directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, Cristian Laurențiu Pinte, despre stadiul reorganizării instituției în Direcția Județeană pentru Familie Tineret, serviciu public deconcentrat ale Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și Direcția Județeană de Sport, serviciu public deconcentrat ale Ministerului Sportului.

 

Până la sfârșitul lunii iunie urmează să fie predate activitățile, posturile, personalul aferent și patrimoniul corespunzător celor două instituții noi. Direcția Județeană pentru Familie Tineret Hunedoara va funcționa în sediul actual al DJST Hunedoara, iar Direcția Județeană de Sport Hunedoara se va muta în fostul sediu al instituției.

Cei doi subprefecți au vizitat Centrul de Agrement „Căprioara” și Hotelul „Flora” din Geoagiu Băi.

Obiectivul de investiții Hotel „Flora” din Geoagiu Băi este finalizat în procent de peste 90% și ar fi util ca după terminarea reorganizării naționale și locale, Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse să aloce fondurile necesare pentru finalizarea lui până la sfârșitul acestui an.

După finalizarea investiției și introducere în circuitul turistic pentru copii, tineri și sportivi, acest obiectiv va deveni cel mai nou și modern centru de agrement din România, care va putea oferi servicii de cazare și masă de înaltă calitate, pentru 96 de persoane, putând fi de asemenea, organizate tabere de odihnă, sociale și studențești, cantonamente sportive și diverse alte programe de și pentru tineret județene, naționale și internaționale.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii