“Regretăm că marele Gram nu va fi alături de noi la meciul...

“Regretăm că marele Gram nu va fi alături de noi la meciul de baraj”

Timp de citire: un minut
Declarația îi aparține lui Dan Voicu, antrenorul echipei Hercules Lupeni, formație ce va juca sâmbătă partida tur contând pentru barajul de promovare în Liga a III-a cu Ripensia.
Fotbalul românesc este din nou în doliu. Un jucător cu o carte de vizită impresionantă, care a trecut și prin curtea Stelei, a trecut la cele veşnice la vârsta de 83 de ani.
Fostul portar  Sigismund Gram, zis „Zsiga” s-a născut pe 29 septembrie 1933 şi a fost un jucător emblematic pentru Jiul Petroșani, însă în cariera sa a trecut şi pe la echipa roş-albastră, în anii ‘50, când aceasta se numea CCA. Originar dintr-o fostă comună ajunsă astăzi cartier al orașului Turda, Gram și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Jiul Petroșani, oraş în care a şi trăit după încheierea carierei. În urma sa rămân soția Françoise, fostă gimnastă, fiica sa Lumința, fostă atletă, şi fiul Cristi, chitarist la formațiile Talisman și Phoenix. “A fost alături de noi la Hercules Lupeni tot turul de campionat. Ne pare rău că nu îl mai avem printre noi. Sincere condoleanțe familiei”, declarat antrenorul Dan Voicu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii