Recunoștință pentru Don Pedros!

Recunoștință pentru Don Pedros!

Timp de citire: un minut

De Petru Spărios am scris de câte ori am avut ocazia, ba chiar l-am creionat și în noua mea carte,  „Doamna, domnii și bădăranii”, la categoria domni.

Și pe bună dreptate! Cel poreclit Don Pedros ori Don Corleone a primit din partea clubului Corvinul Hunedoara, pentru întreaga activitate în slujba fotbalului, 40 de ani, locul cuvenit.

Acesta a dat lovitura de începere a partidei de liga 2, dintre Corvinul și Unirea Dej.

„Mulțumesc pentru apreciere domnului primar Dan Bobouțanu, președintelui FC Corvinul Hunedoara, Dan Colesniuc, vicepreședintelui FC Corvinul, Anton Helesteanu, antrenorului FC Corvinul, Florin Maxim”, a spus Petru Spărios.

Activitatea sa în slujba fotbalului este una cu adevărat impresionantă.

A fost arbitru de lot județean timp de 5 ani. Arbitru de lot național, Diviziile Naționale, B și C – 15 ani. Observator Federal de arbitri de lot județean și lot național, Diviziile B și C. A fost membru de onoare al Comisiei Județene a arbitrilor Hunedoara.

„Am fost desemnat să execut lovitura de începere a jocului Corvinul-Unirea Dej și ca o recunoștință a clubului pentru performanțele concitadinilor în materie de fotbal!

Pe de altă parte, sunt bucuros ca încă unul dintre discipolii mei, Herczeg Leopold, a avansat la un meci Liga 2 în calitate de „al patrulea oficial” la jocul Viitorul Pandurii Tg. Jiu cu Chindia!”, a declarat, pentru zvj.ro, Petru Spărios. Acesta a primit din partea Corvinului un tricou, o cană, un fanion și un fular, cadou ca pentru un adevărat suporter al fotbalului și al echipei hunedorene.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii