Reabilitarea termică a 7 blocuri din Deva începe cel mai devreme la...

Reabilitarea termică a 7 blocuri din Deva începe cel mai devreme la finele lui octombrie

Timp de citire: un minut

Proiectanții care au în lucru realizarea documentației pentru reabilitarea termică a 7 blocuri din Deva sunt zoriți să-i dea bice, și să prezinte cât de repede proiectele tehnice, pentru a rămâne timp suficient licitației pentru alegerea constructorilor care vor realiza lucrările de anvelopare. Dacă nu se grăbește cu procedurile, anveloparea blocurilor va rămâne pentru anul viitor, iar iarna aceasta va fi cu costuri mai ridicate pentru 400 de familii, beneficiarele acestui proiect.

Administraţia locală a stabilit termenul limită de predare a documentaţiei tehnice în cadrul unei întâlniri cu proiectanţii care o elaborează. Predarea documentaţiei tehnice se va face până în data de 20 septembrie 2016, iar în baza acesteia se vor finanţa şi executa lucrările de construcţie. Având în vedere și realizarea procedurilor de licitație pentru selectarea constructorilor, este posibil ca lucrările să demareze efectiv cel mai devreme la finele lui octombrie.

Pe lista anvelopărilor intră următoarele blocuri: blocul P5, strada Titu Maiorescu; blocul B, Bulevardul Decebal; blocul 13A, strada Mihai Eminescu; blocul 79, strada Bejan; blocul 60, Aleea Streiului; blocul M1, Aleea Crizantemelor; blocul M2, Aleea Crizantemelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii