Radio Timişoara / Se poate asculta în Vale

Radio Timişoara / Se poate asculta în Vale

Timp de citire: un minut
Ziua Culturii Naţionale aduce postul regional Radio Timişoara în difuzoarele locuitorilor din zona Văii Jiului, pe FM 101,5 MHz.
Până acum, Radio Timişoara se putea asculta în judeţul Hunedoara aproape exclusiv pe unde medii, iar în Petroşani şi împrejurimi recepţia terestră era posibilă numai cu radiouri selective şi în zone fără perturbaţii radioelectrice.
„Din 15 ianuarie cele mai apreciate emisiuni ale postului, inclusiv cele matinale, Pop-matineu sau emisiunile de folclor de seara, pot fi ascultate la o calitate tehnică superioară în zona Văii Jiului, pe 101,5 MHz. Ştiri şi informaţii din zonă au apărut în emisiunile transmise exclusiv pe FM încă de când au început testele de emisie, iar de duminică, odată cu startul oficial, evenimentele de aici se vor putea regăsi în toate programele de actualităţi ale Radio Timişoara”, au transmis reprezentanţii Radio Timişoara.
Emiţătorul de pe Parâng acoperă în bune condiţii atât oraşele Petroşani, Vulcan, Lupeni, Uricani şi Petrila, cât şi cea mai mare parte din şoselele zonei, inclusiv din cea spre Haţeg şi mai departe spre Sarmizegetusa.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii