PSD Lupeni s-a mărit: Constantin FULGA, proprietarul Grupului EDY URSU s-a alăturat...

PSD Lupeni s-a mărit: Constantin FULGA, proprietarul Grupului EDY URSU s-a alăturat social-democraților lupeneni și senatorului Cristian RESMERIȚĂ!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Senatorul de Valea Jiului, social-democratul Cristian Resmeriță continuă întărirea grupului de susținători ai săi și a PSD Lupeni, acolo unde parlamentarul hunedorean este și președintele organizației.

Joi seara Cristian Resmeriță ne-a anunțat faptul că unul dintre oamenii puternici de afaceri din Valea Jiului, totodată și ofițer MAPN în rezervă, vine alături de ecipa PSD Lupeni și de senator, alături de peste 50 de colegi, prieteni și colaboratori. Mai mult, senatorul ne-a mai anunțat că joi 19 mai un total de circa 70 de cetățeni au ales să intre official în PSD Lupeni!

 

Sunt bucuros pentru fiecare cetățean care alege să vină alături de PSD. Astăzi, 19 mai 2022, în jur de 70 de cetățeni au ales să se înscrie în PSD Lupeni. Este o bucurie pentru mine!

Mulțumesc și domnului Constantin FULGA, care s-a alăturat echipei noastre venind în PSD împreună cu peste 50 de colegi și colaboratori pe care îi are.

Urăm tuturor bun venit!”, ne-a declarat și a făcut și o urare de bun venit, președintele PSD Lupeni și senatorul Cristian RESMERIȚĂ.

 

La rândul său, proaspătul social-democrat din PSD Lupeni, Constantin FULGA, a declarat:

„Am hotărât să vin într-o echipă alături de PSD și de senatorul Cristian RESMERIȚĂ, pentru că atunci când PSD a guvernat țara mereu s-au întâmplat anumite lucruri bune, atât pentru cetățeni, cât și pentru mediul de afaceri. Am găsit aici o organizație frumoasă și îmi doresc să ajut cetățenii cu tot ceea ce pot!”

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii